Logo Eventontwerpers beeldmerk
Openingsevent van A tot Z en driedaagse tour door Nederland

OPENING CIRCULAIRE FABRIEK CNC

Mei 2018
Opening/bedrijfsfeest
500 gasten
Wat ons echt hielp was de creativiteit die ze boden, de flexibiliteit en het meedenken in oplossingen bij wijzigingen. Ze maken de verwachtingen meer dan waar. 

De nieuwe circulaire fabriek van CNC werd officieel door koning Willem-Alexander geopend. Dit moest dus ook groots gevierd worden. Aan ons de taak om impact te creeren door het volledige event te bedenken, ontwerpen en uit te voeren. 

Zo bedachten we het thema, zorgden we voor de “save the date’-uitnodigingen, regelden we het entertainment, de styling, de bloemen, de ontvangstdames, het meubilair en nog veel meer. Daarnaast verzorgden we een driedaagse tour door Nederland met klanten van CNC. Van goodiebags tot hotelovernachtingen; impact hebben we samen zeker gecreeerd. 
“Toen we kennismaakten met Bas van EventOntwerpers (toen nog 024events) om ons te helpen met de organisatie van een grote opening, voelden we direct vertrouwen en enthousiasme. Dankzij hem en zijn super team hebben we naast een avond om nooit te vergeten ook de klanten die van ver kwamen goed kunnen verwennen. Ik raad ze dan ook van harte aan.” -  Renate, CNC

Gerelateerde projecten

Bekijk alle events
Copyright © 2022 EventOntwerpers | Website door Team F

Volg ons via